torstai 11. heinäkuuta 2013

30 lukijaa!

Lupasin aijemmin tehdä ''pitkän'' kuvapostauksen 30 lukijan saavutukseksi, mutta tästä tuli sittenkin lyhyempi :D Lagoona Dot Dead Gorgeous pääsi poseeraamaan. Oon ihastunu tähän nukkeen täysin :3 voiko olla söpömpää?

Kuvissa lukee ''© Glittermarsu'', sillä rupean laittamaan muokattuihin kuviin vaihtelun vuoksi joko ''http://ropzubloggailee.blogspot.fi/'' tai ''© Glittermarsu''. :)

Kiitos teistä ihanista 30 lukijasta, jotka jaksavat lukea blogiani! Suuret kiitokset teille! ♥
Ps. päivittelin tuota ''Monster high nuket'' sivuani. Käykää vilkaisemassa!








10 kommenttia:

  1. Ihanainen lagoonainen omaksi sut tahtoisin mut olen täysin konkurssissa kun pitää säästää tallinan matkallee. Jou Jou.
    Mahtava laulu vai mitä

    VastaaPoista
  2. Toivottavasti saat vielä paljon lisää lukijoita! :) Jos(kun?) jossain vaiheessa rahatilanne meillä vähän kohenee, niin voisin sponsoroida sulle jonkun Monster High nuken give away hommia varten? Ja osallistuakseen pitäisi olla sun blogin lukija. Siis jos sulla on mitään mielenkiintoa pitää give away :) Ja siinä tapauksessa varmaan vanhemmiltasi pitäisi kysyä lupa myös.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se olisi sinulta kilttiä. Pitää kattoo :3

      Poista
    2. Juu, ei mitään paineita. Mua vaan edelleen ärsyttää kun sulla ei ole enempää lukijoita, vaikka ihan selvästi pitäis! :D Ihan rauhassa mietit asiaa, ja 'EI' on myös hyväksyttävä vastaus :)

      Poista
    3. :) Haluisitko antaa sun sähköposti osoitteen, niin voitas jutella tosta asiasta vähän tarkemmin? :3

      Poista
    4. Se sopii kyllä, mutta olisiko parempi keskustella sitten kun mun ja perheeni rahatilanne paranee ja pystyn sen nuken hommaamaan? Kun siihen voi hetken aikaa mennä.. ja sitä ennen toivon, että kysyisit vanhemmiltasi että onko sinun ok pitää give away ja että kertoisit mistä nukke siihen give awayhin tulisi jne. Ihan vaan ettei vanhempasi sitten huolestu mistään :)

      Poista
  3. kaikki kuvasi ovat hienoja :) Pidin erityisesti frankie steinin kuvista :) upea kokoelma! Onnea, ja jatka samaan malliin (:

    VastaaPoista