maanantai 18. helmikuuta 2013

Skelita Calaveras

Kävin tänään ostoksilla. Kävin kuikuilemassa löytyisikö hyllyltä ihunaa luuranko tyttöstä. Kappas, siellähän oli, peräti kolme / neljä kappaletta. Kyllä mulla kesti valita et minkä niistä otan. Jollakin hiukset vähän vinossa, toisella meikit sutussa yms. Tää nukke on ihana, kun on jaksettu panostaa yksityiskohtiin, esimerkiksi vartaloon.

- Yks miinus tässä nukessa kyllä on, luulin että nivelet taipuisivat paremmin mutta ei, nivelet ovat aika jäykät. No mitäs siitä, onpahan nättimys nukke.

Muuta asiaa, nukke hylly pursuaa ulos, nukkeja on peräti 14 (o.o) mikä on 'suuri saavutus' mulle. Alku - syksystä mulla oli jtn 4 (?).
Kävin tuossa pe / la tallinnassa. Siellä oli hyvä nukke valikoima, paljon sitä scaris sarjaa (ne ohuet paketit), mutta yks mikä pisti silmään, ja jäi vähän harmittamaan kun en ostanut oli abbey ghouls rule! Se oli ihana, kaikki se jäämekko, kengät, meikki..awws, mutta oli kyllä hintaisakin 44e. Ja mun rahoilla ei sellaisia vielä osteta (no ostin sitten kuitenkin skelitan :D?). Ihmeellisintä oli siinä se, kun eikö sitä pitänyt myydä vain Amerikassa?

 /oi, toi rochellen asukokonaisuus himottaa kovasti../


5 kommenttia:

  1. Siis mitä helv... GR-Abbey Tallinnassa?! APUA seuraavana maanantaina lähdössä, shokkishokki! Se tosiaan on joku Target/Walmart exlucive,ihmettelen syvästi 0__0 Oliko varmasti GR-Abbey? JA MISSÄ?! Anteeks, sekosin vähän:D

    VastaaPoista
  2. Oli ghouls rule abbey. Katsottiin sitä nukkea kaubamajan leluosastolla, jo on kiinni viruhotellissa. Ois niin tehny mieli ostaa, muttei rahat riittäny. Tuo mullekki ;D

    VastaaPoista